Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Alle kan synge Julen inn

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Det store koret AKS avholder sin årlige julekonsert med ca 500 deltagere på scenen.

Kurset begynte i 2002, og holder konserter to ganger årlig i Oslo Konserthus.

I tillegg til den store gruppen fra Oslo medvirker også grupper fra Tønsberg og Moss. Gjesteartist er sopranen Ditte Marie Bræin. Hun har gjort seg bemerket som en av de mer allsidige og interessante unge sangerne i Norge, og er ettertraktet både som ensemblesanger og solist. I tillegg til flere sanger med koret synger hun to egne avdelinger, bl.a. to arier fra Händels «Messias». Hun blir akkompagnert av en strykekvartett og cembalo.

Alle kan synge-koret synger julesanger fra forskjellige land, men også populære sanger som «Moon River» og «Think of me» fra musikalen «Phantom of the Opera».  

Carl Høgset dirigerer og Inger Elise Reitan sitter ved klaveret.  

En hyggelig julekonsert hvor også publikum får synge med.    

Vår gjesteartist Ditte Marie Bræin har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, hvor hun studerte under veiledning av Mona Julsrud, Svein Bjørkøy og Randi Stene. Hun har gjort seg bemerket som en av de mer allsidige og interessante unge sangerne i Norge, og er ettertraktet både som ensemblesanger og solist. Ditte har opparbeidet seg bred erfaring innen barokk-, wienerklassisk og samtidsmusikk. Hun har ved flere anledninger sunget i både inn- og utland med det norske samtidsensemblet asamisimasa, med tidligmusikkensemblet Barokkanerne, og med DR Vokalensemblet under ledelse av Marcus Creed. I 2013 var Ditte tilknyttet kulturutvekslings-organisasjonen Transposition og var med i en oppsetning av Händels Messias ved operahuset i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Hun medvirker på en rekke CD-innspillinger, blant andre med Det Norske Solistkor under ledelse av Grete Pedersen, hvor hun siden høsten 2012 har vært fast sanger. Ditte har også vært solist med koret Grex Vocalis våren 2018 under ledelse av Carl Høgset. Hun ble tildelt stipend fra Sine Butenschøns Fond 2017.