Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Alle kan synge vårens pris

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Alle kan synge vårens pris

I konserten i Oslo Konserthus søndag 22. april står ca 500 deltagere på scenen fra sangkurset ”Alle kan synge” i Oslo, Tønsberg og Moss som ledes av Carl Høgset,  Eva Høgset og Dag Jansson. 

I tillegg til det store koret får du høre den kjente visesangeren Lars Klevstrand. Han synger to egne avdelinger og fire sanger sammen med det koret.  

Carl Høgset dirigerer det store koret, og Inger Elise Reitan sitter ved klaveret. Med seg har de bassisten Roger Arntzen og slagverkeren Pål Hausken.

I det varierte programmet får du blant annet høre kjente stykker av Richard Wagner, Thomas Morley, Paul Simon, Andrew Lloyd Webber og Henning Sommerro.  Et hyggelig vårprogram hvor også publikum får synge med.

Arrangør: Alle kan synge AS og Grex Vocalis

 

 LARS KLEVSTRAND - VISESANGER I 50 ÅR!

Lars Klevstrand er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og har vært en viktig profil i norsk visemiljø siden 1960-tallet. Han har tolket våre sentrale norske visediktere, samt nord- og søramerikanske, franske, greske, napolitanske og svenske viser, på originalspråk og i oversettelse. Han er kjent for sine samarbeidsprosjekter på tvers av mange musikalske sjangere.

Spellemannprisen 1980 og 1983, Gammleng-prisen 1987, Prøysenprisen 1991 og det svenske Taubestipendiet 2002. Har mottatt Statens 3-årige arbeidsstipend.

Klevstrand har arbeidet med kabaret og revy og hatt større roller på den norske musikalscenen. Har hatt styre- og komitéverv i norsk og nordisk kulturliv. Han har vært medlem av gruppa “Ballade!!”. Er med og driver Josefine Visescene siden 1995. Er aktuell i den årlige Evert Taubekabareten i Engelsviken, Østfold, på 15. året i 2018. Er ellers med i gruppa Oss4 med Sigmund Groven, Tone Elisabeth Braaten og Ivar Anton Waagaard.

I jubileumsåret har Klevstrand under planlegging en bokutgivelse med egne melodier til norsk poesi; konserten «Gå ikke forbi!»; Rudolf Nilsenprosjektet «På stengrunn» lever videre, og likeledes den populære Sagenekabareten senhøstes. En jubileumskabaret med dikt av André Bjerke med Wenche Medbøe er det også plass til.

Han har i en årrekke arbeidet som kunstnerisk reiseleder på turer til Argentina og Uruguay for Temareiser Fredrikstad.

Er stifter av Norsk Viseakademi og er leder av dette siden 2015.