Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Alt fra The Beatles 1968

"It was fifty years ago today"

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Alt fra The Beatles 1968 
"It Was Fifty Years Ago Today"- serien er stolte av å presentere "Alt Fra The Beatles 1968". Serien har til nå, år for år, framført samtlige sanger utgitt av The Beatles. Når prosjektet er ferdig i 2019/2020, vil publikum ha hørt alle låtene The Beatles ga ut. Dette er nå 6. året på rad "Alt fra the Beatles" står på scenen i Oslo Konserthus for å spre Beatles-musikk! 

The Beatles i 1968:
I 1968 gav The Beatles ut et album med tittelen "The Beatles". Nok en gang går The Beatles gjennom en forandring fra forrige utgivelse.  Nå er det slutt på fargesprakende psykedelia, og "The Beatles", eller "The White Album" som vi vanligvis kaller albumet, har flere ganger blitt kalt utgivelsen som definerer hva et rockeband skal drive med. Designet på albumet var helhvitt og kun med navnet på gruppen i reliefftrykk og dermed fikk albumet tilnavnet "The White Album". Noen av gruppens mest kjente låter er å finne på dette albumet.

Året 1968 tilbrakte The Beatles mye tid i India med meditasjon og låtskriving. De utga helaftens tegnefilm, og klatret til topps på singellistene med den lengste låten til da: "Hey Jude".  Mer enn noen gang i deres syv år korte innspillingskarriere fremtrer The Beatles nå som fire enkeltindivider. Opptil fire separate rom i Abbey Road Studios ble brukt samtidig, fordi John, Paul, George og Ringo jobbet med hver sine sanger, som til slutt skulle samles på en og samme plate. 1968 er året der vi finner klassikere som Back In The U.S.S.R., Ob-La-Di Ob-La-Da, Blackbird, While My Guitar Gently Weeps, Helter Skelter og Dear Prudence.  

"Alt fra the Beatles 1968"-konsertene:
Rockens "grand old man" Trond Granlund" går løs på alle Beatles-låter fra 1968 sammen med Eirikur Hauksson, Stian Joneid, Jonas Groth og Kim Wifladt og med bandet "Masters from the past" som tidligere. Hele historien fortelles av selveste fortelleren: Tom Mathisen.

Vi er også så heldige at vi i år også har fått med oss Thomas Feldberg fra bandet WE, og ikke minst som i ekspert "Stjernekamp", og som programleder i "Tidsbonanza".  Siden Thomas er på direkte TV sending på lørdager, debuterer han på scenen med oss på Oslo Konserthus 17. november. Bandet "Masters Of The Past" leverer energi og arrangement med full respekt for originalinspillingene. Dette er ikke et "tribute band" som driver med "look alike", eller "sound alike" Beatles-show", men en storproduksjon laget av Beatles-nerder i samarbeid med Oslo Konserthus. Med en håndplukket besetning i alle ledd ønsker vi å gi dere de beste Beatles forestillingene vi er i stand til å levere. 

Varighet: ca. 2 timer og 20 minutter, inkludert 20 minutter pause.


15. september:

13. oktober og 17. november: