Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Anders Jektvik

(flyttet til 10.10.20)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Konserten er flyttet fra Lille Sal til Store Sal

Max 200 seter med korona tilpassede billetter

Konserten med Anders Jektvik er flyttet fra 21. mars til 10. oktober.
Kjøpte billetter til 21. mars gjelder fremdeles og kan brukes til 10.oktober.

Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å
fylle ut kontaktskjema her https://help.ticketmaster.no/h...

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: 60 dager etter opprinnelig dato (senest 21. mai)

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Anders Jektvik tar med trioen på høstturné!

Endelig legger Anders Jektvik ut på ny turné og denne gangen tar han med seg trioen sin. Det er dermed duket for en helaften med en av Norges fremste formidlere og liveartister.
Denne våren skulle blitt Anders Jektvik sin store vår, med soloturné over hele Sør og Østlandet. Dette skulle toppes med en fin festivalsommer med bandet. Men lite visste man da at en pandemi skulle slå ned. – Vi fikk gjort elleve konserter i vår. Husker jeg spøkte under konsertene med, at som humlen samler pollen, har lydmannen og jeg turnert fra by til by, øst til vest og samlet korona. Men jeg forsto alvoret i situasjonen da resten av konsertene ble avlyst.
Jektvik ønsket å være tilstede for de som hadde gledet seg til å gå på konsert, og arrangerte en livestream fra sitt studio i Trondheim. Den fikk over 100.000 seere, som også er med å bekrefte publikums begeistring for Jektvik. Anders Jektvik har turnert siden han var liten gutt, i klasserom, og på kulturmønstringer. Senere som trubadur, og sammen med sin far og bandet «Tefeilles», og etterhvert med eget repertoar og band. Derfor tåler titlene som en av de mest erfarne liveartistene i sin generasjon.
Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske artistfaunaen, som har resultert i tung radiorotasjon og flere TV-opptredener. Musikalsk hører man inspirasjonen fra norske tradisjonelle overtoner, samtidig med en fascinasjon for amerikansk folkemusikk.