Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Espen Berg Trio

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Espen Berg Trio

På International Jazz Day 2017 arrangerer web magasinet Second of Jazz, i samarbeid med den amerikanske gitaristen Mark Whitfield, for første gang et live streamet musikkarrangement mellom Oslo og New York. På scenen i Lille sal i Oslo Konserthus spiller Espen Berg Trio. På den legendariske jazzklubben Smalls Jazz Club i New York spiller Davis Whitfield’s band The Maniacs Of The Fourth Dimension. Gjennom direkte sendinger av lyd og bilde overføres begge jazzkonsertene til hver av lokasjonene i sanntid.

 

Pianist og komponist Espen Berg har med seg sin egen trio til Oslo Konserthus, og spiller musikk fra albumet Mønster som trioen utga i 2015 til strålende kritikker. På Smalls Jazz Club leder den New York baserte pianisten og komponisten, Davis Whitfield, sitt eget band. Whitfield’s band vil gi publikum en god smakebit av egne komposisjoner. Begge gruppene vil i tillegg framføre sine tolkninger av komposisjoner fra pianisten Kenny Kirkland. Denne delen av arrangementet er en heder til en komponist som var betydningsfull for jazzens utvikling i det tidsrommet han levde.

 

Arrangementet på Oslo Konserthus åpnes av lederen for Oslo Jazzfestival, Edvard Askeland, og Ragnhild Hoel Gustum, Second of Jazz.

 

Linker:

https://espenberg.no

www.secondofjazz.no

https://www.facebook.com/secondofjazz/