Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

David Crosby & Friends

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort


Legendariske David Crosby tar med seg sine venner på sin første soloturné i Norge.

I David Crosby sin uovertrufne seksti år lange karriere har California-mannen skapt sanger som resonnerer som uutslettelige kulturelle bærebjelker i mer enn tre generasjoner. Ikke bare som soloartist, men som grunnlegger av «The Byrds» på midten av 60-tallet, «Crosby, Stills & Nash» (vinnere av Grammy for beste nye artist i 1969), og «Crosby, Stills, Nash & Young».

Sist legenden David Crosby gjestet Norge var i 2015 da han var her med trioen Crosby, Stills & Nash. Konserten høstet strålende kritikker, og det samme gjorde det nyeste albumet til Crosby, «Sky Trails». Folkemusikkpioneren som ble innført i den prestisjetunge Songwriters Hall of Fame i 2009, har også tjent som vår sosiale samvittighet. Ikke bare gjennom velskrevede sanger om samfunnsmessige problemer som «Almost Cut My Hair» og «Wooden Ships», men også gjennom å kontinuerlig donere bort konsertinntektene til veldedige saker.

David Crosby & Friends består av James Raymond (CPR, Graham Nash) på keyboard, Steve DiStanislao (David Gilmour, Kenny Loggins) på trommer, Mai Agan (Greg Leisz, Jackson Browne) på bass, Jeff Pevar (CPR, Ray Charles) på gitar og Michelle Willis (Becca Stevens, Iggy & The Stooges) på keyboard og vokal.

David Crosbys store innflytelse og strålende evne til å fange ånden av vår tid i musikken hans forblir uforandret. Den har blitt et fyrtårn som skinner gjennom tåken og mørket, og videresender sannheten til alle som vil lytte. David Crosby: She’s Got to Be Somewhere på The Tonight Show Starrring Jimmy Fallon Video: https://www.youtube.com/watch?v=cYwo0ZhzFLM