Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Gustav Mahler Symfoni nr. 6 - Saraste

Oslo-Filharmonien

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Avlyst !

Kjære publikum,

Som følge av koronasituasjonen er vi dessverre nødt til å avlyse alle konserter ut januar måned. Vi er fryktelig lei oss for å fortsatt måtte avlyse konserter. Det betyr da at din konsert 21. eller 22. januar ikke blir noe av.

Alle vil få sine billetter refundert. Der vi mangler kort- eller kontoinformasjon vil vi ta kontakt for å skaffe dette slik at vi får overført pengene.

Vi ber om forståelse for at dette kan ta noe tid på grunn av den store mengden refusjoner som skal gjøres.

Vi håper å se dere i konsertsalen senere i 2021!

Hvis du har spørsmål eller behov for å komme i kontakt med oss, kan det gjøres på epost til salgskontor@ofo.no eller på telefon til vårt salgskontor, telefonnummer 23 11 60 60.

OSLO FILHARMONIEN + Salgskontoret Tel (+47) 23 11 60 60 www.ofo.no
Gustav Mahler Symfoni nr. 6

Jukka-Pekka Saraste dirigent


Gustav Mahler ville samle verden i symfonien, og hans verden stod ved et rystende veiskille.

Gustav Mahlers (1860−1911) symfonier utgjør en skattkiste det knapt finnes maken til i musikkhistorien. Mahler ville samle hele verden i symfonien, og verdenen han levde i stod ved et rystende veiskille både politisk og kunsterisk. Han komponerte Symfoni nr. 6 i en av sine lykkeligste perioder i livet, i 1903 og 1904. Likevel er musikken noe av det mørkeste han skrev, og er blitt tolket som en slags profeti over de dystre tidene som ventet både Mahler og hans verden.

Jukka-Pekka Saraste har hatt et nært forhold til Oslo-Filharmonien siden sine første konserter med orkesteret på 1980-tallet. Han var sjefdirigent fra 2006 til 2013, og ble i 2013 utnevnt til æresdirigent. Sarastes Mahler-konserter med Oslo-Filharmonien har lenge vært regnet som helt spesielle begivenheter.


Billetter

  • Voksen: 150 - 540 kr
  • Honnør: 150 - 430 kr
  • Student: 150 - 270 kr
  • Barn: 150 kr