Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Jordan Peterson

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Dr. Jordan Peterson til Oslo Konserthus 23. oktober!    

Dr. Peterson er professor ved Universitetet i Toronto, en klinisk psykolog og forfatteren bak «12 Rules for Life: An Antidote to Chaos». Hans klassiker, «Maps of Meaning: The Truth Architecture», tilbyr et revolusjonerende syn på psykologi og religion, og de flere hundre vitenskapelige oppgavene han har publisert med sine kollegaer og studenter, har vært med å videreutvikle den moderne forståelsen av kreativitet og personlighet. Som Harvard-professor ble han nominert til den prestisjetunge Levinson Teaching Prize, og blir av sine nåværende studenter på Universitetet i Toronto nevnt som en av tre professorer som virkelig forandrer livene deres. Hans foredrag om mytologi og psykologi, basert på «Maps of Meaning», har også blitt gjort om til en populær TV-serie i 13 deler på TVO.  

Dr. Petersons YouTube-kanal, Jordan Peterson Videos, inneholder hans forelesninger ved universitet og offentlige foredrag. Inkludert den siste bibelske serien i 15 deler, som er hans svar på dagens polariserende politiske kriser og intervjuer med mennesker som Camille Paglia, Jonathan Haidt og Ayaan Hirsi Ali.  Kanalen hans har 1 259 370 abonnenter og flere titalls millioner visninger.  

Dr. Peterson har sammen med sine kolleger laget to nettbaserte programmer for å hjelpe folk å forstå sin personlighet og forbedre livene sine. Over titusen har brukt UnderstandMyself til å få bedre innsikt i hvem de er, og hjelpe andre å forstå dem. Det originale selvanalyse-programmet, The Self Authoring Suite (som har blitt omtalt i O: The Oprah Magazine, CBC radio og NPRs nasjonale nettside), har hjulpet over 200 000 mennesker med å løse problemer fra deres fortid, rette opp deres personlighetsfeil og radikalt forbedre deres fremtid.  

Dr. Peterson har dukket opp på mange populære podcaster og shows, inkludert Joe Rogan Experience (# 877, # 958, # 1006), The Rubin (12 Rules for Life: An Antidote to Chaos, Free Speech, Psychology, Gender Pronouns), H3H3 (# 37), og mange flere.  

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve Dr. Peterson i egen person i Oslo denne høsten!