Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Kildaphew - Acres Wild - Peter Estdahl

OK BUZZ Vol 4

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

OKBuzz vol 4. finner sted 21. april i Lille Sal.

Med navn som Peter Estdahl, Kildaphew, Acres Wild blir det nok en helaften med sjelden god lytteopplevelse, god stemning og ikke minst strålende artister.

Peter Estdahl

Noen synes han er søt, noen synes han er cocky. Alle synes han er distré og kjempeflink å synge og spille gitar. Vi kjenner ham først og fremst som Peter Estdahl, en 23 år gammel fyr fra Tromsø som sjelden setter lokk på seg selv og sine musikalske idéer. Det er mildt sagt eklektisk, men, shit, det groover. Og stemmen hans er schmør.
Hans nye utgivelse, EP.1, er et resultat av tre års frustrert låtskriving mens Peter jobbet i barnehager og kaféer i Oslo. Han har også i denne perioden vært gitarist i Band of Gold (Olaf Olsen, Nikolai Eilertsen, Nina Mortvedt), og i tillegg vært en del av Casa Murilo etter å ha spilt support for bandet i et år.


Kildaphew
Kildaphew er en musikalsk duo bestående av Danielle Brogden og Andres Lanesjord. De to Oslo-baserte musikerne kombinerer bakgrunn fra rap og populærmusikk i en organisk og elektronisk miks av elementer. Dette ender opp i en miks av elementer med dype sannheter og melodisk bakgrunnsteppe. Deres første singel «Paperthin» kom ut i mai 2015, en singel som fort ga dem oppmerksomhet og spillejobber på en rekke «tastemaker» events. Duoen ble også valgt ut som support da legendariske Jurrasic 5 inntok Rockefeller høsten 2015.


Acres Wild

Acres Wild startet da Magnus Askjer Lefsaker begynte å skrive låter og viste de frem til Simen Følstad Nilsen. De produserte de første demoene i stua til Magnus formet rundt Magnus sine sommerlige popmelodier og Simens jangly gitarsound. Acres Wild består av Magnus Askjer Lefsaker, Simen Følstad Nilsen, Even Andenæs, Mads Skovdahl og Espen Skretteberg
Debutplaten Ignore the Flags on The Beaches kommer mai 2016. Førstesingelen Line of Sight ble premiert av Line of Best Fit og nådde 12. plass på Spotify sin "Global Viral topp 50" som viser mest virale/delte låter på Spotify internasjonalt!