Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Smittevern i Oslo Konserthus

Konsertbesøk så trygt som mulig

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Ny informasjon 26. november 2020:

Byrådet i Oslo har i dag besluttet å forlenge den sosiale nedstengingen av Oslo til 14. desember. Alle konserter og arrangementer i Konserthuset blir derfor avlyst til og med 14. desember. Alle som har billetter i denne perioden vil bli kontaktet for nærmere informasjon.

Vi beklager så mye!

Oslo Concert Hall is closed until 14th of December. This is a measure to help prevent spread of the coronavirus in Norway. If you hold a ticket in this time period, you will be contacted.
We are sorry for the inconvenience!Smittevernsregler når Konserthuset er åpent:

Vi jobber for å gjøre ditt konsertbesøk hos oss tryggest mulig.

Grunnregler:
-Hold deg hjemme hvis du føler deg syk
-Hold 1 meter avstand
-Ha god hånd- og hostehygiene.

Kjære publikum

Byrådet i Oslo har skjerpet tiltakene i kampen mot koronapandemien. Konserthuset har derfor innført påbud om bruk av munnbind i alle publikumsarealer i Oslo Konserthus. Det er ikke påbudt å bruke munnbind når du sitter i setet ditt. Du må ha med eget munnbind til Konserthuset.

Barn under 12 år trenger ikke bruke munnbind. Barn under 2 år skal ikke bruke munnbind.

Takk for at dere følger instrukser og beskjeder om husets regler for smittevern.


Før ditt besøk i Oslo Konserthus:
Billettluken er åpen 11.00 til 14.30 på hverdager og er også åpen før konsertstart.
Vi oppfordrer alle til å kjøpe billettene digitalt på Oslokonserthus.no eller ticketmaster.no

Transport:
Vi oppfordrer alle som har mulighet til å benytte egen bil, gå eller sykle.

Ved ankomst:
Publikum bes benytte konserthusets hovedinngang ved ankomst. Kan du unngå å henge fra deg i garderoben, er det å anbefale. Kom tidlig slik at det ikke oppstår kødannelse i de siste minuttene før konsertstart.

Håndvask og hygiene:
Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

Toaletter:
Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir jevnlig og grundig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Bar/Servering:
Det er strenge smitteverntiltak i Oslo og det er for tiden dessverre ikke mulighet til å kjøpe noe fra våre barer slik man er vant til. Men man kan forhåndsbestille via denne linken: https://shop.fursetgruppen.no/category.html?category_id=9 senest kl. 12.00 samme dag som konserten finner sted. I tillegg vil Glasshuset være åpen en time før konsert. Der er det bordservering og det er kun bestilling via QR-kode.

Salene i Konserthuset:
Alle konserter og andre arrangement avvikles med inntil 200 publikummere (Store sal) og 128 publikummere (Lille Sal), og med 1 meter avstand.

Det er helt avgjørende at man blir sittende på de plassene man tildeles og ikke flytter rundt i løpet av konserten. Vi forbeholder oss retten til å bortvise publikum som ikke overholder dette. Alle må følge instrukser og beskjeder fra våre verter om husets regler for smittevern. Situasjonen tilsier at regelverket må følges tett opp og vi ber om forståelse for dette.

Dørene inn til konsertsalen åpnes senest 20 minutter før konsertstart.

Når konserten er slutt:
Vi ber deg forlate salen samme vei som du kom inn, hvis ingen annen beskjed blir gitt og ut av Konserthuset så raskt som mulig. Dette for å unngå «kryssende» publikumstrafikk og for mange samlet, på et område med begrenset plass.