Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Lucky Lips

Studio Scenen

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Studio Scenen er en helt spesielle opplevelse for både artist og publikum. Det skapes en sjelden atmosfære ved at publikum sitter rundt bandet. Konserten blir tatt opp. 

Lucky Lips - 10 års jubileum

Lucky Lips er en erfaren, men stadig revitaliserende 10-årsjubilant. 

De har rukket å oppleve mye på sine hittil 10 år, men da de i fjor slapp plata ”Coming Home” til strålende kritikker og hyppig radiorotasjon på Norges største radiokanaler, fikk karrieren et virkelig løft. Bandet viser at de stadig er i utvikling, og har posisjonert seg tydelig i toppsjiktet i dagens bølge av norske nyskapende countryartister.   

I løpet av de siste 10 årene har bandet blant annet blitt kåret til Europas beste bluegrassband (som eneste norske band noensinne), spilt på Norges største og minste scener, vært på USA-turné og spilt inn plate i en garasje i Texas. De har også gått fra et rent akustisk lydbilde til et mer elektrisk et.   

Når vi møter bandet i Lille Sal 19. september står de midt mellom to plater, den forrige de slapp - og den neste som skal komme. Og kveldens materiale vil strekke seg fra bandets spede begynnelse til slutten av denne 10 år lange epoken, samt muligens også peke fremover på hva bandets neste 10 år vil bringe. 

Lucky Lips i Lille Sal blir en intim feiring av de 10 årene som har gått, på en av landets aller fineste scener. Og til sammen blir dette å regne som et 50-årsjubilemum - med Oslo Konserthus’ respektable 40 år.  

For et fantastisk sted å avslutte en epoke og starte en ny!

Lucky Lips består av

Malin Pettersen - vokal/gitar

Stian Jørgen Sveen - gitarer/vokal

Erlend Skullestad Hølland - bass/vokal

Pål Emil Berg - trommer

Even Reinsfelt Krogh - banjo