Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

New England Conservatory Youth Philharmonic Orchestra

David Coucheron, solist

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

New England Conservatory Youth Philharmonic Orchestra

Den anerkjente dirigenten og YPO musikk direktør, David Loebel, leder New England Conservatory’s ungdomsorkester igjennom en konsertturne i Norge sommeren 2017. Fra 23 Juni til 2 Juli, har YPO konserter i Oslo Konserthus, Grieghallen i Bergen, Stavanger konserthus og på Valdres Sommersymfoni festival.

Dette året er det den kjente norske fiolinisten David Coucheron som er solist. Han er konsertmester i Atlanta Symfoni Orkester i USA, og ble ansatt der som den yngste konsertmesteren i USA noen gang. Han skal fremføre Saint-Saens fiolinkonsert nummer 3 med YPO. På programmet er også Rachmaninoff Symfoniske Danser og andre verker fra det store klassiske repertoiret.

Som det eldste orkesteret på New England Conservatory’s barne og ungdomsskole, er YPO satt sammen av høytrangerende og talentfulle musikere fra alderen 12-18 og er kjent for å være et av de beste ungdomsorkesterne i verden. Musikk direkør og dirigent for YPO, David Loebel, leder ofte orkesteret i storslagne konserter med de mest krevne stykker i musikk repertoiret, mange som aldri blir fremført av så unge musikere.

 

Program

Verdi: La Forza del Destino

Saint-Saens: Violin Concerto No. 3 with David Coucheron, violin

Rachmaninoff: Symphonic Dances