Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Norsk Militær Tattoo 2020 - avlyst!

Åpningskonsert

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Avlyst!

Forsvaret er bevisst sitt ansvar som en betydelig samfunnsaktør, og søker tiltak som minimerer risikoen for økt smittespredning i samfunnet. På bakgrunn av dette har Forsvaret i nær dialog med helsemyndighetene valgt å avlyse Norsk Militær Tattoo 2020 med tilstøtende arrangementer. Dette inkluderer også åpningskonserten som skulle gått i Oslo Konserthus.

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte:

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll in kontaktskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.
NB! Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en av selve tattoo-forestillingene i Oslo Spektrum, men en ren forkonsert.

Link til nettside:

www.forsvaret.no/normiltattoo

Velkommen til den offisielle åpningskonserten for Norsk Militær Tattoo 2020 Den tradisjonsrike åpningskonserten avholdes i Oslo Konserthus. Her får publikum en forsmak på tattoostemningen. Dette er en helt unik anledning til å oppleve flere av de beste militærkorpsene i verden på samme konsertscene. Program og deltagere offentliggjøres på et senere tidspunkt.