Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Orgelkonsert

Iver Kleive m/venner

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Konsert 
I forbindelse med oppgradering og oppussing av det store Konserthusorgelet og Oslo Konserthus 40-års jubileum arrangerer vi stor orgelkonsert med selveste Iver Kleive. Han vil ha med seg musikalske venner til denne konserten for å vise bredden i det orgelet kan brukes til. 

Orgel blir ofte refert til som alle instrumenters Dronning. Det er et omfattende og imponerende byggverk med en mektig lyd. Det blir en konsert som setter orgelet i fokus og hvor publikum får bli kjent med orgelet på forskjellige måter.

Iver Kleive
Sigmund Groven
Bjørn-Erik Ulvatne
Oslo Bach Kor
Ann Carolyn Schlüter
Ragnar Rasmussen
Yngve Søberg
Knut Reiersrud
Sondre Bratland
Ann-Helen Moen
Ad Cantus
Con Vocale

Som organist Iver Kleive sier: 

Orglet i Oslo Konserthus, instrumentenes Dronning, er nyvasket fra topp til tå og fremstår med ny prakt i ny drakt. Dronningens lakei Organist Iver Kleive skal nennsomt berøre Dronningens legeme, trykke på hennes følsomme knapper og lokke frem både vellyst og vellyd til glede for hovedstadens befolkning fredag 15.september. Dronningen har invitert en rekke kjente og kjære musikere til å spille med henne, hun vil ikke røpe hvem som kommer, men kan love at det blir en kjempespennende aften med fest og musikk i alle regnbuens farger! Kaaaanskje kommer Kongen! Velkommen til festaften sammen med Dronningen og hennes undersåtter!


Orgelvenn

Oslos største orgel trenger støttespillere - bli orgelvenn du også!

For snart 40 år siden åpnet Oslo Konserthus sine dører, sammen med et av landets største orgler. 

Fem etasjer høyt og med over syv tusen ulike metallpiper i sitt repertoar, fra de dypeste basser til de mest engleaktige basuner, tok det flere år å bygge dette majestetiske instrumentet.

Siden har tiden tæret på dette enorme instrumentet, og nå er det på tide med en gjennomgripende oppgradering. 

Blir du orgelvenn i dag støtter du denne oppgraderingen 

Gi din donasjon her

Les brosjyre her