Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Oslo-Filharmonien sesongen 2019-2020

Salgsinformasjon

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Programmet for jubileumssesongen er klart!


Vi feirer 100-årsjubileum sesongen 2019/20 og feirer det med en gigantisk lyttefest for publikum!

Sesongen starter med utendørskonserter "i nabolaget" på Holmlia, Haugenstua og Hovseter, før en stor, direktesendt Festkonsert på Slottsplassen. 21. august er vi tilbake i Oslo Konserthus og spiller ny musikk av Øyvind Torvund og Tsjaikovskijs Symfoni nr. 5 på vår Jubileumssesongåpning.

Se programmet i vår Konsertkalender

"Når vi nå feirer 100-årsjubileum, ønsker vi å bruke anledningen til å feire selve lyttingen! Å lytte er å stille seg åpen, ydmyk og lærevillig, og er et utgangspunkt for gjensidig respekt mellom mennesker," skriver prosjektleder for jubileet, Lars Petter Hagen i sin innledning til sesongprogrammet.

Gjennom sesongen vil vi samarbeide med en rekke solister, dirigenter og komponister og listen over musikalske høydepunkter er lang. Ikoniske produksjoner som Carmina Burana i Oslo Spektrum og Gustav Mahlers gigantiske Symfoni nr. 8 i Operaen er bare to av mange eksempler.

Det ordinære billettsalget til sesongen begynner 27. mai, men det går an å kjøpe billetter til noen utvalgte konserter allerede nå; til Carmina Burana og til Ultimakonserten i Oslo Domkirke.

Fornyelse av eksisterende abonnementer kan gjøres fra 4. april, og nye abonnementer kan tegnes fra 13. mai.

Velkommen til Oslo-Filharmoniens jubileumssesong!