Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Spellemann 2017

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Spellemann skal tilbake til storslått galla-stemning når det inviteres til den 46. prisutdelingen i Oslo Konserthus søndag 25. februar 2018.

Spellemannprisen har flere ganger tidligere blir arrangert i Konserthuset, første gang allerede i 1978, året etter at Konserthuset åpnet for publikum. Siden ble den arrangert på samme sted i ‘83, ‘86 og ‘88.   

- Aldri har vel norsk musikkbransje vært mer i vinden enn vi er nå, og det må naturligvis feires! Spellemann AS og NRK ønsker å bringe Spellemann tilbake der vi begynte for over 40 år siden - med en storslått og høytidelig fest for hele den norske musikkbransjen. Derfor er vi kjempeglade for å kunne slippe nyheten om at vi skal tilbake til Oslo Konserthus for første gang på 20 år. Nå er det bare å børste støvet av smokingen, sier Marte Thorsby, styreleder i Spellemann AS.

I tillegg ønsker Spellemann og Konserthuset å bruke flere av de tilknyttede lokalene til andre aktiviteter rundt showet, https://www.aftenposten.no/osloby/Nytt-kulturhus-i-Oslos-gamle-roverstad-623991b.html

- Vi i Oslo Konserthus er stolte over at Spellemann kommer “hjem” til oss i Vika, sier administrerende direktør ved Oslo Konserthus, Jørgen Roll. Det er spennende å benytte lokalene i “Røverstaden” sammen med konserthusets saler og rom. Det blir compact games og fine muligheter for en flott feiring av norsk musikk på en stilig og kvalitetsmessig måte.

Hovedsalen i Oslo Konserthus har kapasitet på 1400 gjester, en betraktelig økning fra fjorårets sendinger fra Sentralen og Sentrum Scene. Spellemann 2017 produseres av Rubicon TV og NRK.