Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Susanna

Lille Sal Sessions

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Lille Sal Sessions presenterer Susanna!

Radiostemme Kari Slaatsveen og artist/låtskriver og lydtekniker Martin Hagfors presenterer denne våren artister de har et spesielt varmt forhold til, i Oslo Konserthus Lille Sal og 27.april er turen kommet til fantastiske Susanna.

Susanna er kvinnen bak Susanna and the Magical Orchestra // Susanna // Susanna Wallumrød.

Hun har utgitt musikk i over et tiår, på uavhengige labler som Rune Grammofon og Grappa Musikkforlag og gjennom eget plateselskap siden 2011.

Susanna er kjent for sine helt personlige tolkninger av sanger skrevet av blant andre AC/DC, Dolly Parton, Thin Lizzy og ABBA, men også for sterke egne sanger, for tonesetting av Gunvor Hofmos dikt og for sitt samarbeid med blant annet Ensemble neoN, Jenny Hval, Bonnie ‘Prince’ Billy, John Paul Jones, Stian Westerhus, Tord Gustavsen, Jessica Sligter og Tuva Syvertsen.

Albumene The Forester, Meshes of Voice og

Triangle vant Spellemannprisen i Åpen Klasse i henholdsvis 2013, 2014 og 2016.

I 2015 ble Susanna tildelt Radka Toneff Minnepris og i 2016 mottok hun Kongsberg Jazzfestivals store musikerpris DNB-prisen.

Susanna er komponist for bestillingsverket under Vossa Jazz 2017.

I Lille Sal Sessions spiller Susanna et utvalg fra sin

innholdsrike katalog av egne sanger og personlige tolkninger, i trioformat.

Susanna: flygel, vokal og elektronikk, Helge Sten: gitar, Fredrik Wallumrød: trommer, vokal.

Musikerne er kjent fra samarbeid med blant andre Bernhoft, Supersilent og Deathprod.

Om Lille Sal Sessions:

Konsertserien gir artistene like stor takhøyde som det er i denne usedvanlig fine salen, til å prøve ut nytt materiale, slippe en plate, trekke inn flere musikere, spille seg gjennom hele album. Mulighetene er legio.

Publikumskonsertene tas opp på husets nye analoge, påkostede og oppgraderte miksebord, et 48 kanals Audient ASP8048 Heritage Edition.

Som Slaatsveen & Hagfors selv sier, vi holder vinduene inn til studio gardinfrie, dette er live sessions i et av Oslos få, virkelig gode lytterom. Her står musikken i sentrum, lyden av betalingsterminaler og plastglass som sprekker, finnes altså ikke her innei salen.

Konserthusets Lille Sal er rett og slett Oslos nye praktsal for fremføring og opptak av musikk.