Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Susanne Sundfør

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Susanne Sundfør med support: Gard Nilssen's Acoustic Unity

Support: kl. 20.00

Susanne: kl. 21.00

«Dette tar scenekunst på konserter til et nytt nivå, vi har aldri sett noe lignende (…). En mektig opplevelse på alle plan".
Slik oppsummerte Dagsavisen sin terningkast 6-anmeldelse av Susanne Sundfør i Oslo Konserthus. Og de var ikke alene om å være begeistret, opplevelsen ga unison eufori til både publikum og anmeldere.

Den første runden med konserter ble utsolgt på rekordtid, og det er rett og slett slik at flere må få oppleve Music For People In Trouble live. Også denne gangen vil albumet vil bli fremført i sin helhet, med den samme genierklærte sceneproduksjonen. Inspirasjonen til dette albumet er hentet fra en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas, og den visuelle opplevelsen forsterker tematikken. Det hele er bare en fullstendig unik og magisk opplevelse. Aftenposten
oppsummerte det veldig bra: - «En time der Susanne Sundfør tar sitt album Music For People In Trouble til konsertscenen og gjør det til kunst»

Support:

Gard Nilssen’s Acoustic Unity

Den spellemannsnominerte trioen Gard Nilssen´s Acoustic Unity ble startet i 2014 og har siden den gang sluppet fire plater og spilt 60 konserter i Europa, Asia og Amerika. Musikken er egenkomponert og moderne, med et høflig nikk til 60-tallets frijazz sound. Bandet blir omtalt som noe av det beste og friskeste som kommer ut av den skandinaviske jazzscenen om dagen. 

 Gard Nilssen-trommer

André Roligheten-saxofoner

Petter Eldh-kontrabass