Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

The Legends - Greatest Hits Tour

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

The Legends er tilbake i Oslo med et helt NYTT show den 18. november. The Legends består av noen av Europas beste Elvis Presley, Roy Orbison og Jerry Lee Lewis - tribute-artister - og har blitt kjent i hele verden.

Paul Larcombe/Elvis Presley var i konkurranse rangert nr. 1 i Europa og deretter plassert som nummer 3 i verdens mest prestisjefylte konkurranse i sitt slag: Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Han har dessuten medvirket på BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News og mange flere. 

Sammen med Paul finner vi Sveriges elite innenfor Roy Orbison og Jerry Lee Lewis -tributes: Johnny Duvert og Jerry Carlson. Begge slo gjennom som finalister i svenske TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" og har senere medvirket i flere TV-programmer med stor suksess, blant annet TV4s "Bingolotto". De er dessuten valgt ut til Radio Nostalgi – Hall Of Fame og tilhører sannsynligvis Europas mest dedikerte og treffsikre versjoner av sine ikoner. Bli med på en nostalgisk kveld med noen av verdens beste tribute-artister – et show tilegnet tre legender – som aldri går ut på dato! Nå med det nye showet; Greatest Hits Tour!

Et show tilegnet tre legender som aldri går ut på dato! Bli med på en nostalgisk kveld med det nye – ”Greatest Hits Tour” - showet !


www.thelegends.se