Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

The Real Group - Avlyst!

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Avlyst!

Grunnet Covid-19 er dette arrangementet dessverre avlyst, kjøpte billetter refunderes på følgende måte:
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll inn dette https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054 med relevante detaljer. Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter senest 21. november 2020.

Serviceavgifter refunderes ikke.

NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.
Den verdensberømte vokalgruppen The Real Group er klar for ny Norgesturne. Den svenske gruppen som har holdt det gående i mer enn trettifem år, har et stor marked utenom Sveriges grenser. I løpet av 2019 har gruppen blant annet hatt konserter i USA, Japan og Kina. Nå ønsker gruppen å gjøre mer klimavennlige turneer og skal ta toget rundt til de ulike konsertstedene, så langt det går.

«Vi er som alle andre bekymret for klimatrusselen og vil gjøre vår del for å minske vårt klimaavtrykk ved å ta toget til våre konserter i Norge. Dessuten er det jo en fin reisemåte. Vi vil gjerne være god forbilder i et langt perspektiv og bidra på en god måte".

The Real Group er en svensk banebrytende vokalgruppe som har vært aktiv i mer enn 35 år. Gruppen holder over 80 konserter hvert år og er etablert og respektert verden over. Ikke bare for å skape varierte, lekne og oppfinnsomme arrangementer, men også for sitt varme og flotte originalmateriale som settes pris på uavhengig av alder, kjønn eller nasjonalitet. Med stemmene som eneste instrument har The Real Group skapt et eget musikalsk utrykk i området mellom jazz, pop og svensk kormusikk.

The Real Group består av sangerne Anders Edenroth, Emma Nilsdottir, Janis Strazdins, Anton Forsberg og Lisa Östergren.