Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Store sal med plass til mange

Praktisk informasjon

Spise og drikke

Med god musikk hører god drikke til. Våre serveringssteder åpner en time før konsertstart. Vi har store serveringsbarer flere steder i Konserthuset hvor du kan kjøpe noe godt i glasset. Skal du på konsert, kan du også forhåndsbestille drikke av oss. Da står den klar ved nummerert plass når det er pause. OBS! Det er ikke alle konserter det er innlagt pause! Sjekk konsertsiden, der står det om det er pause eller ikke. Det er ikke alle konserter det er tillatt å ta med drikke inn i salen.
Se mer informasjon her.

Restaurantdriften på Konserthuset blir nå kontantfri. Folk flest foretrekker elektroniske betalingsløsninger og bruk av kontanter utgjør nå under 6 prosent av pengebruken vår. I 2019 gjør Konserthuset Restaurantdrift som stadig flere serveringssteder og går over til kontantfri betaling. Vi ser frem til å servere dere mye god mat og drikke i det nye året – velkommen!

Rullestolbruker? Dårlig til bens?

Benytter du rullestol, ta gjerne kontakt med billettluken før du kjøper billett.

Er du avhengig av rullestol eller har problemer med å gå trapper, benytt heisene i hovedfoajeen til etasjeplanet hvor du har plass. Kom i god tid før konserten starter slik at vi kan hjelpe deg å finne fram til plassen din. Hvis du bruker en stor rullestol, vennligst ta kontakt med oss i god tid i forveien slik at vi kan gjøre besøket hos oss så bra som mulig. Kommer du med bil og benytter Konserthusets reserverte rullestolplasser (OBS! Betaling også på rullestolplassene!), kan du bruke Konserthusets kontor- og sceneinngang. Innkjøring og evt. parkering er parkeringsplassen under Konserthuset, Munkedamsveien 14. Resepsjonsvakten henviser deg videre. Store Sal har egne plasser for rullestol på rad 20 og 21. Store elektriske rullestoler må benytte rad 21. Vær obs på at gulvet heller litt på rad 21 og at man må sette på bremsene på rullestolen.

Offentlig kommunikasjon

Oslo Konserthus er antagelig det kulturbygget i Oslo som har lettest adkomst med offentlige kommunikasjon: Nationaltheatret tog og t-banestasjon er kun et stenkast unna.

En rekke innenbys og utenbys busslinjer og mange trikkelinjer befinner seg innenfor en liten radius.

Se ruter.no og nsb.no for rutetider.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på Konserthusets parkeringsplass som ligger under Konserthuset. Parkeringsplassen er åpen mot avgift alle dager hele døgnet. Parkeringsavgift betales etterskuddsvis. Parkeringen driftes av Q-park.

q-park.no

Det finnes også flere parkeringshus og gateparkering i umiddelbar nærhet.

Hørselshemmet?

Teleslynge er installert i Store Sal og gir best virkning på radene 8 til og med 14.

Det er ikke teleslynge på radene 21 til 36.

Det er desverre IKKE teleslynge i Lille Sal.


Garderobe

Det er garderobe i hovedfoajeen. Garderoben er ubetjent og tøyet henges der på eget ansvar. Det er ikke garderobeplikt men vi oppfordrer publikum å henge fra seg yttertøyet før de går inn til konsert.

Ved gjenglemt tøy eller andre personlige eiendeler, ta kontakt med vår resepsjon: tlf. 23 11 31 00

Billettkjøp og konsertstart

Du kan kjøpe billetter i vår bemannede billettluke som befinner seg i vår inngangsfoaje. Se https://www.oslokonserthus.no/... for åpningstider.

Konsertstart:

Dørene inn til foajeen åpnes en time før konsertstart, og dørene inn til salen åpnes en halvtime før konsertstart.

OBS! Konserter i Oslo Konserthus starter som regel til oppsatt tid. Pass på å komme i god tid før konsertstart.

Gavekort

Billettluken selger gavekort som kan brukes på alle konsertene i Konserthuset.

Velg mellom verdier pålydende kr. 250, 300, 400 og 500.
Ved å kombinere verdisjekkene bestemmer du selv totalverdien på gavekortet.

For mer informasjon vennligst ring 23 11 31 11.

Hittegods

Har du glemt igjen noe i Oslo Konserthus? Ta kontakt med vår resepsjon på tlf. 23 11 31 00.

Du kan også sende en e-post til post@okh.no

Salkart Store Sal