Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Deilig å levere i Oslo

Andøy i Oslo

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)530,-

Revygruppa Fyr Laus presenterer sin 30-års jubileumsforestilling «Deilig å levere i Oslo». Forestillingen settes opp i samarbeid med utviklingsselskapet SAMSKAP i Andøy kommune som en del arrangementet «Andøy i Oslo» 1. og 2. mai 2020.

Fyr Laus har i 30år levert revyforestillinger som har begeistret et stort publikum ikke bare i Andøy, men i hele regionen. Nå er tiden inne for å på nytt la et større publikum i hovedstaden få anledning til å more seg sammen med revykunstnerne fra nord.

Forestillingen henter frem det beste av produksjonen gjennom 30 år, og vil vise frem sketsjer, sanger og performance-numre som garantert vil lokke frem masse latter og kanskje noen tårer.

Revygruppen representerer mange ulike talenter, og de vil alle få plass til å vise seg frem fra sin beste side i denne forestillingen. Ramsalt nordnorsk humor som innbefatter kraftig brodd, varme og en aldri så liten dose selvironi, er selvfølgelig viktige ingredienser i forestillingen.

Lokal presse omtalte årets forestilling «Nu kjem han med han!!» som det absolutt beste Fyr Laus noensinne hadde produsert. Og nå lover Fyr Laus å toppe dette fredag 1. mai på scenen i Oslo Konserthus.Andre populære arrangementer