Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Anders Jektvik - Flyttet til 10.10.20

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)430,-

Konserten med Anders Jektvik er flyttet fra 21. mars til 10. oktober.
Kjøpte billetter til 21. mars gjelder fremdeles og kan brukes til 10.oktober.

Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å
fylle ut kontaktskjema her https://help.ticketmaster.no/h...

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: 60 dager etter opprinnelig dato (senest 21. mai)

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.


Soloturnè 2020

Anders Jektviks tekster og melodier, kombinert med en stemme og fjetrende gitarspill, har berørt norske TV-seere, radiolyttere og konsertgjengere siden han dukket opp på den nasjonale arena i 2012. Anders er en av vår tids sterkeste låtskrivere og visestemmer, og i Midt-Norge har han rukket å bli en etablert artist med blant annet 4 utsolgte konserter i Trondheims storstue Olavshallen.


Tung radiorotasjon har spilt han inn i de tusen hjem.

Velkommen til et nært og intimt møte med en av Norges fremste tekstforfattere.

"- Ett av de største talentene i landet." - Jan Eggum


26. februar pakkerAnders Jektvik gitarene og legger ut på sin størsteturné noen sinne. Turnéen består av 20 konserter i Sør-Norge, der Jektvik besøker en rekke byer for første gang. Her får publikum en sjelden mulighet til å oppleve en av de neste store stemmene i norsk musikk i et nedstrippet og intimt format.I forbindelse med turnéen slipper Anders Jektvik også ny musikk. Singelen «Likarfer dæ det» slippes fredag 20. desember.

Musikalsk hører man inspirasjonen franorske tradisjonelle overtoner, og samtidig med en fascinasjon for amerikansk folkemusikk. Låta er skrevet og arrangert for denne turnéen der stemmen og el-gitaren er de eneste ingrediensene.

-Jeg tror at om man greier forstå at man egentlig ikke har krav på noe som helst i denne tilværelsen, blir det lettere å holde et godt humør. Roten til all skuffelse er forventning, sier Jektvik om sin nye singel.

-Denne sangen er ment som en oppfordring til selvransakelse. Passer fint å synge til barnet i krybben, sier han.

Dette er første gangen Anders Jektvik produserer selv og spiller inn i sitt eget studio på Bispehaugen i Trondheim.

-Det er deilig å være i studio i ensomhet. Bare seg selv og sine tanker sugd opp av en vegg med lysende visere, glødende rør og transistorer, forteller Jektvik.

2020 blir travelt for Anders Jektvik, som i løpet av våren vil annonsere flere store nyheter.Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske,som har resultert i gullplater, tung radiorotasjon og flere TV-opptredenerAndre populære arrangementer