Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Apa & Rockemysteriet

(flyttet fra 13.06.20 til 12.09.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Parkett 295,-Balkong 200,-

De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av COVID-19, gjør at vi dessverre må flytte «Apa & Rockemysteriet» . Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer.

Ny dato for «Apa & Rockemysteriet» er 12. september 2021

Billetter kjøpt til opprinnelige forestilling er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 5. juli 2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Postponed until september 12, 2021Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

Apa & Co er klar for nye eventyr og i denne forestillingen får du møte enda flere av de kjente figurene fra Vennebyen. Utenom Apa, Ted og Elfie tar vi med oss både Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere!

Andre populære arrangementer