Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Barnas filmdag - Chaplin

Barnas konserthusserie

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)185,-

Avlyst / Cancelled.

Kjære publikum,
Konserten med Barnas filmdag – Chaplin, i Oslo Konserthus den 5. desember er dessverre avlyst som en følge av den pågående koronavirus pandemien. This concerts is cancelled due to the coronapandemic.

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte: (For refund) Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

NB! For kunder som har fått tilsendt nye/byttede billetter: Vennligst send bankkontonummer, kundenummer og antall billetter til billetter@okh.no senest 5. januar 2021.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll inn dette https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054 med relevante detaljer. Senest 5. januar 2021

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes med kontoopplysninger og kundenummer for refundering av billetter senest 5. januar 2021. (Refund before)

Serviceavgifter refunderes ikke.

NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

Publikum får se scener fra tre Chaplin-filmer:

  • The Kid (1921)
  • Modern times (1936)
  • Limelight (1952)

Vi har tre musikere som skal lage musikken til filmen underveis på klaver, fiolin og slagverk, – det vil si improvisasjon! Akkurat hva du får høre, avhenger av både det som skjer i filmen og publikums respons. Musikerne vil også følge opp filmene i en egen avdeling med Chaplin-musikk, improvisasjon og morsomme påfunn!

MEDVIRKENDE: Bjarne Magnus Jensen, fiolin, Ole Christian Haagenrud, piano, David Cariano Timme, slagverk

Andre populære arrangementer