Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Dark Side of the Wall

The Nordic Pink Floyd Show

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)585,-

Dark Side of the Wall
The Nordic Pink Floyd Show

Salgstart 11. desember kl. 10:00

Koronatilpasset salkart med max 200 plasser på annen hvert sete.

I 2019 var det 40 år siden det legendariske albumet «The Wall» ble utgitt, og en slik begivenhet kunne ikke bli forbigått i stillhet. Heldigvis er Dark Side of the Wall Norges beste Pink Floyd-tributeband, og de var ikke vonde å be.

Konsertene på vestlandet i februar ble en uforbeholden suksess, og Bergens Tidende trillet femmer.

«Med to fullsatte hus i Grieghallen lørdag kveld leverte det bergenske coverbandet en imponerende forestilling som absolutt tilhører det allerypperste i sitt slag.»

«Storslagent og imponerende på alle måter. Ikke helt Pink Floyd, men sannelig ikke langt unna.»

Andre tributeband gjør sitt beste for å kopiere heltene, mens noen allerede har oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine egne idol. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters mener er «F***ing brilliant», og som har spilt for fulle hus en rekke steder i landet i 20 år.

Det hele startet i og for seg ved et uhell. På tidlig 2000-tall holdt trommis Helge Nyheim, gitarist Bjarte Aasmul og bassist Kai Taule på som band på Zachen i Bergen, og da ingen i publikum kunne stemme i på «Shine on You Crazy Diamond», måtte Helge trå til som vokalist. Etter den kvelden fant de ut at det hadde vært kjekt å spille Pink Floyd-låter oftere, og Dark Side of the Wall oppstod og har holdt det gående siden.

Dark Side of the Wall er Bjarte Aasmul på gitar, Helge Nyheim på trommer og vokal, Kai Taule på bass og Dag Øyvind Rebnord på tangenter.

https://www.facebook.com/DSOTW...

Andre populære arrangementer