Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

DDE

De første ti

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)555,-

Kjære publikum,

Grunnet Covid-19 er konserten med DDE i Oslo Konserthus den 2. mars 2021 dessverre avlyst.
The concert is cancelled.

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte: (For refund) Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll inn dette skjemaet med relevante detaljer. Senest 18. mars 2021.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter senest 18. mars 2021. (Refund before)

Serviceavgifter refunderes ikke.

DDE: DE FØRSTE TII tre tiår har DDE vært en markant stemme i norsk kulturliv. På plate, i media, og ikke minst på små og store scener i hver krik og krok av landet. Mens vi venter på bedre tider samt at bandet skal runde neste «bøye», tar de seg nå tid til et lite tilbakblikk. I konserten «De første ti», ønsker DDE å gi et lite innblikk i hvordan det var for en gjeng gutter i 20-30 års alderen å vinne både kongeriket og mere til. Gjennom låter som ikke er spilt ihjel av verken band eller radio, historier du ikke nødvendigvis har hørt før, og kanskje et og annet bilde i samme kategori, tar bandet deg med tilbake til 90-tallet! Dette blir halvannen time med fantastiske sanger, god stemning, og en god porsjon av bandets lune humor.

Andre populære arrangementer