Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Gilbert O´Sullivan

(flyttet fra 18.10.20 til 11.05.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)795,-695,-

Kjære gjester,

Dessverre er konserten med Gilbert O'Sullivan i Oslo konserthus flyttet til 11. mai 2021 på grunn av korona-situasjonen.

Kjøpte billetter er gyldige til den nye konsertdatoen. Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å fylle ut dette kontaktskjema senest 1. september 2020.

Hvis du har kjøpt billetter i en lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter senest 1. september 2020


Kom og opplev den Irske poplegenden Gilbert O'Sullivan når han besøker Oslo Konserthus 18. oktober 2020 med sitt soloshow som består av han selv på keyboard og en gitarist. Fra en av de mest kreative og kommersielt suksessrike periodene i karrieren hans nådde Gilbert O'Sullivans 2018-album topp 20!

Han kommer nå tilbake med et soloshow som består av nye sanger, samt klassikere som "Alone Again Naturally", "Clair" og' "Nothing Rhymed" , omgitt av et intimt og uforglemmelig miljø. Gilbert O'Sullivan signerte sin første platekontrakt i 1967, og har siden skapt en rekke internasjonale hits. Gjennom årene har han levert 16 plater, som alle kom med i Topp 40 og har i tillegg toppet listen med 6 titler som nr. 1

Andre populære arrangementer