Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Hellbillies - 30 år på vegen

Ekstrakonsert (flyttet fra 6.3 til 21.11 )

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)580,-

Kjære publikum,

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette blir vi nødt til å flytte konserten med Hellbillies som skulle funnet sted i Oslo konserthus den 6. mars 2021.

Vi har heldigvis funnet en ny konsertdato den 21. november 2021

Kjøpte billetter er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Refunderingsfrist: 29. mars 2021. Send en e-post til billetter@okh.no
NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

The concert with Hellbillies in Oslo Konserthus is rescheduled until November 21, 2021, due to the coronavirus pandemic. Your tickets are valid on November 21, 2021. You may refund your tickets before Mars 29, 2021 on billetter@okh.no


Hellbillies - 30 år på vegen - Ekstrakonsert

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten,samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

«Å reise rundt til kulturhus og klubber her til lands, er noe av det beste vi vet. Denne gang tar vi turen innom noen av våre absolutte favorittscener, men også til noen helt nye hus. Planen er, som alltid, å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse. Vi gleder oss, og bandet er ibedre form enn noen gang»,forteller bandet.

Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu» og nyere hits som «20 år på vegen» og «Søvnlaus» har du muligheten i 2020 og 2021.Velkommen til en storslagen jubileumsfeiring medet av landets beste live-band!

Andre populære arrangementer