Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Hellbillies - ekstrakonsert

(konserten flyttes til 05.11.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)580,-

Kjære publikum,

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette blir vi nødt til å flytte konserten med Hellbillies som skulle funnet sted i Oslo konserthus den 19. februar 2021.

Vi har heldigvis funnet en ny konsertdato den 5. november 2021

Kjøpte billetter er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Refunderingsfrist: 4. mars 2021
NB! Serviceavgiften refunderes ikke.


The concert with Hellbillies in Oslo Konserthus is rescheduled until November 5, 2021, due to the coronavirus pandemic. Your tickets are valid on november 5, 2021.

You may refund your tickets before Mars 4, 2021.Hellbillies - 30 år på vegen

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Andre populære arrangementer