Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Hellbillies - ekstrakonsert

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)585,-

Kjære publikum,

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette blir vi nødt til å avlyse konserten med Hellbillies som skulle funnet sted i Oslo konserthus den 24. oktober 2020.

Vi har heldigvis funnet nye dato til neste år: 19. februar 2021.

Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å fylle ut kontaktskjema her: kontaktskjema. Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Refunderingsfrist: 26. september 2020 NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

The concert with Hellbillies in Oslo Konserthus is rescheduled until Februar 19, 2021, due to the coronavirus pandemic. Your tickets are valid on Februar 19, 2021.

You may refund your tickets HERE: kontaktskjema. before September 26, 2020.

Hellbillies - 30 år på vegen

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Andre populære arrangementer