Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Home Free

Kjøp gavekort


"Dive Bar Saints" er tittelsporet på Home Frees nyeste album som utgis i sommer. Sørstatsbandet med de fire vokalistene Tim Foust, Rob Lundquist, Austin Brown og Adam Chance, i tillegg til beatbokseren Adam Rupp, tar med seg sine praktfulle stemmer til Oslo i mars 2020!

Det er ikke lite ros disse gutta har høstet på veien; Home Free har mottatt strålende kritikker hos både Rolling Stone og Country Living, og med sitt helt unike show mikser disse sangglade entertainerne Nashville med smart og kjapp humor, som får selv de mest skeptiske til å bryte ut i latter og reise seg i begeistring når kvelden er omme.

Home Free har solgt over 350.000 album, nådd 100 millioner streams og har 291 millioner visninger på YouTube. Forventningene er derfor høye når Home Frees femte studioalbum, "Dive Bar Saints", slippes i slutten av juli!

Er du ute etter en kveld full av perfekte, upbeat Nashville-pophits, country- og westernklassikere, fantastisk stemmeprakt og herlig stemning, bli med på Home Frees "Dive Bar Saints: World Tour»! For å lytte til musikken og finne informasjon om VIP-pakker i forbindelse med turnéen, besøk http://homefreemusic.com.
Andre populære arrangementer