Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Odeon Jazz Quintet

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Ordinær 125,-Barn u/ 12 år 40,-

Tradisjonell jazz med røtter i New Orleans og Latin-Amerika, fremført av en ragtimepianist i verdensklasse, Morten Gunnar Larsen, samt klarinettisten Øistein Isachsen og trombonisten Gunnar Gotaas. Børre Frydenlund spiller mandola/banjo/vokal og på bass har vi med oss Svein Aarbostad.

Odeon formidler swingende liv, masser av lystig lekenhet og en porsjon overraskende velsmakende karibisk krydder. Odeon utvider det tradisjonelle “New Orleans” begrepet ved å betone de karibiske ingrediensene og “The Spanish Tinge” som preget musikken i New Orleans omkring 1900. Rytmer som tango brasileiras, habaneras og kreolske valser er en del av Odeons repertoar. Musikerne spiller ellers i band som: Magnolia Jazzband, Ophelia Orchestra, Christiania 12 og Hot Club de Norvege.

Om Konserthusets jazzkafe:

Lørdager arrangeres Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte deilig mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00.


Andre populære arrangementer