Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

John Prine

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)650,-550,-450,-

I august 2018 gav John Prine publikummet i Oslo Konserthus en konsert det fremdeles snakkes om! En fantastisk musikk-kveld! Nå er vi så heldige at han kommer tilbake og i august 2019 står han på scenen hos oss igjen!

John Prine har med seg den unge fremadstormende musikeren Ian Noe som oppvarmingsartist.

Billetter til denne vise- og ordkunstnerens konsert er en finfin gave til venner og kjære.

John Prine er amerikansk visesanger, låtskriver, gitarist og har vunnet Grammy to ganger. Han regnes som en av USAs store sangtekst-kunstnere og har laget en utallig rekke nydelige tekster til de fine låtene sine. Han skriver alvorlige, ironiske og morsomme tekster og er en rootsmusiker som spiller visepop, country og softrock.

John Prine har en over 45 år lang karriere å se tilbake på og som er hyllet av med storheter som Bob Dylan, Kris Kristofferson, Bonnie Raitt, Roger Waters, Tom Petty, Bruce Springsteen og mange mange flere. Han er i Nashville Songwriters Hall of Fame.

John Prines sanger har blitt spilt av Johnny Cash, Tom T. Hall, The Everly Brothers, Carly Simon, Bette Midler, Norah Jones, George Strait, Miranda Lambert osv osv. Og fremst av alt står hans nydelige tekster som forteller historien til det vanlige mennesket med varme, kjærlighet og respekt:

There’s a hole in Daddy’s arm where all the money goes. – “Sam Stone”

If dreams were lightning and thunder was desire this old house would have burned down a long time ago. – “Angel from Montgomery”

Broken hearts and dirty windows make life difficult to see, That’s why last night and this morning always look the same to me. – “Souvenirs”  

Prines karriere startet i 1970. Prine jobbet som postmann til daglig men hadde spillejobb på en club i Chicago da tilfeldighetene gjorde at blant annet Kris Kristofferson tok turen innom og fikk høre han spille.  Han debuterte med en singel i 1971 med en gripende, dyster sang om en narkoman Vietnam-veteran, Sam Stone og fulgte opp med albumet John Prine. Og siden har John Prine vært en av USAs viktigste musikere og låtskrivere. Han har utgitt en rekke album og samarbeidet med noen av USAs fremste musikere.

 Hør gjerne på "Speed Of The Sound Of Loneliness", en av de fineste låtene i verden:


Andre populære arrangementer