Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Manfred Mann’s Earth Band

(flyttet fra 02.10.20 til 08.10.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)525,-

Kjære publikum,

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette blir vi nødt til å avlyse konserten med Manfred Mann som skulle funnet sted i Oslo konserthus den 2. oktober 2020.

Vi har heldigvis funnet nye dato til neste år: 8. oktober 2021.

Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Refunderingsfrist: 26. september 2020 NB! Serviceavgiften refunderes ikke.


The concert with Manfred Mann in Oslo Konserthus is rescheduled until Oktober 8, 2021, due to the coronavirus pandemic. Your tickets are valid on Oktober 8, 2021.

You may refund your tickets before September 26, 2020.
Manfred Mann’s Earth Band ble startet i 1971, og planen var at det skulle være et kompromissløst band med musikken i sentrum, men med et litt mer salgbart tilsnitt enn mye av den progressive rocken på den tiden. Den planen kan man trygt si at de lyktes med, både musikalsk og kommersielt! I oktober kommer de til Bergen og Grieghallen!

Bandets store gjennombrudd kom med Bruce Springsteen-låten «Blinded by the Light» fra bandets album The Roaring Silence i 1977. «Davy’s on the Road Again» fra bandets neste album, «Watch» fra 1978, ble også en stor hit. «Watch» lå på den norske hitlista i 30 uker.

Manfred Mann gjorde seg første gang bemerket med hiten «Do Wah Diddy Diddy» allerede i 1964. I årene som fulgte hadde han flere store hits som bl.a. «Pretty Flamingo», «Mighty Quinn» og «Ha Ha Said The Clown», med andre ord ren popmusikk! Det var derfor ingen selvfølge at han skulle få enda en suksess når han etablerte det mer progressive Manfred Manns´s Earth Band.

MMEB er blant de bandene som kompromissløst har holdt på uttrykket sitt, og opprettholdt en høy standard. Det er derfor et høyst vitalt og energisk band som presenterer seg 43 år etter starten. De spiller konserter over hele verden og presenterer sine klassikere med like stor innlevelse og energi som noen gang før.


Andre populære arrangementer