Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Manfred Mann’s Earth Band - Flyttet til 02.10.20

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)530,-

Flyttet!

Konserten er flyttet fra 28. mars til 2. oktober 2020

De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av COVID-19, gjør at vi dessverre må flytte Manfred Mann’s Earth Band . Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer.

Billetter kjøpt til opprinnelig konsert er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 20. mai 2020

Alt godt, vennlig hilsen oss i Stageway

Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å fylle ut kontaktskjema her kontaktskjema

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Refunderingsfrist: 20. mai 2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.
Manfred Mann’s Earth Band ble startet i 1971, og planen var at det skulle være et kompromissløst band med musikken i sentrum, men med et litt mer salgbart tilsnitt enn mye av den progressive rocken på den tiden. Den planen kan man trygt si at de lyktes med, både musikalsk og kommersielt! I oktober kommer de til Bergen og Grieghallen!

Bandets store gjennombrudd kom med Bruce Springsteen-låten «Blinded by the Light» fra bandets album The Roaring Silence i 1977. «Davy’s on the Road Again» fra bandets neste album, «Watch» fra 1978, ble også en stor hit. «Watch» lå på den norske hitlista i 30 uker.

Manfred Mann gjorde seg første gang bemerket med hiten «Do Wah Diddy Diddy» allerede i 1964. I årene som fulgte hadde han flere store hits som bl.a. «Pretty Flamingo», «Mighty Quinn» og «Ha Ha Said The Clown», med andre ord ren popmusikk! Det var derfor ingen selvfølge at han skulle få enda en suksess når han etablerte det mer progressive Manfred Manns´s Earth Band.

MMEB er blant de bandene som kompromissløst har holdt på uttrykket sitt, og opprettholdt en høy standard. Det er derfor et høyst vitalt og energisk band som presenterer seg 43 år etter starten. De spiller konserter over hele verden og presenterer sine klassikere med like stor innlevelse og energi som noen gang før.


Andre populære arrangementer