Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Meg og Kammeraten Min

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Ordinær 225,-Barn u/16 år 125,-

Meg og Kammeraten min kommer!

Sokken min er våt, Hvilken oppgang bor du i? Gjenta-jenta, Jenta på månen er bare toppen av et BERG sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.
Fem album har gitt barn i alle aldre i alle deler av landet nye klassikere, og siden New Orchestral Hits 4 Kidsble sluppet på Naxos i 2019, nå også hele verden!

Meg, Martin Hagfors og Kammeraten, Erik Johannessen, har nydefinert musikk for barn.Ingen temaer er for små, ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot eller å sove som en stein er alle fortellinger som vil bli sunget lenge.

Meg og Kammeraten min skrev også bestillingsverket Bølgertil 10 årsjubileet for Kulturhuset Bølgen i Larvik, høsten 2019.15 snydelige sanger om vann og alt som lever i vann, ble framført sammen med Vestfold ungdomsstrykeorkester, perkusjonist Heming Valebjørg, bassist Ola Høyer og keyboardist Megan Kovacs. Sangene blir et nytt albumi løpet av 2020.

Etter utallige konserter for barn i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge, er de nå på veien igjen med en boblende vår-og sommerturné, fulle av helt nye sanger, helt kjente sanger, passe gamle og passe nye sanger og nye påfunn, kort sagt: Hits for Kids!

Andre populære arrangementer