Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

RØVERSTADEN

Vårt kulturhus en trapp ned

Kjøp gavekort

VIKAS NYE KULTURSCENE

KONSERTSTED – KAFFE & COCKTAILBAR – RESTAURANT 2 min unna Rådhuset!
Rett under Oslo Konserthus finner du en konsertscene, kafé, bar, restaurant, og en rekke kreative bedrifter under samme tak!

TRE ETASJER – Røverstaden skal være et sted med høyt aktivitetsnivå hele døgnet rundt, fra morgen til kveld. Kulturbygget skal dekke denne delen av sentrum sitt behov for et solid kulturtilbud. I øvre etasje jobber aktører og pådrivere innenfor bl.a. film, mote, kunst, foto, arkitektur, og design. Les mer om leietagerne våre på deres egne nettsider her.

VI HAR MAT & DRIKKE
I hovedetasjen tilbyr vi god mat og drikke i trivelige omgivelser. Dueslaget er vår kaffe - / cocktailbar som er åpen fra tidlig på morgenen, til sent på kveld. Restaurant Smokestack som holder til i samme etasje, skaper god matopplevelse til en hver anledning med raffinert mat fra Sørstatene. Nam! Les mer om hva vi tilbyr hos Røverstaden her!
Ønsker du å bestille bord hos Smokestack? ta kontakt direkte via: hello@smokestack.no

KONSERTSCENE I UNDERETASJEN
Klubben jobber med å skape et variert og bred konsert- og klubbprogram i et mellomstort format. Med en kapasitet på 750 personer og med en intim utforming vil man få en unik nærhet til artistene som står på scenen og en annerledes atmosfære. Enkelt og greit er Klubben skapt for konsertopplevelser i et klubbformat, uansett sjanger. Konsertscene kombinert med fotoutstillinger på et internasjonalt nivå (kuratert av en annen leietager, Lumina Gallery) på veggene av sentralrommet er kjelleren en pulserende plattform for kunst, konsert, klubb og andre arrangementer som står i stil med resten av huset.

Røverstadens åpningstider:
Tirsdag - torsdag: 09-23
Fredag: 09-01
Lørdag: 11-01
Søndag - mandag: stengtAndre populære arrangementer