Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Sibelius med Johan Dalene - Avlyst!

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Ordinær 300,-Student 95,-Barn u/16 år 95,-

Sibelius med Johan Dalene - Avlyst! Cancelled!

Dette arrangementet er dessverre avlyst.
Billettene refunderes senest 21. juni 2020

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte:

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll in kontaktskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.


Kjære musikkvenner,

Det er med tungt hjerte vi må fortelle at konserten med Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester (BFUng) tirsdag 21. april er avlyst. Vi befinner oss i en ekstrem situasjon, og ingenting er viktigere nå enn å bremse smittespredningen av koronaviruset og ivareta helse og sikkerhet for våre ungdommer, publikum, stab og samarbeidspartnere.

Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet. Vi er lei oss for situasjonen og beklager til alle som har sett fram til våre konserter med glede. Husk at vår og Bergen Filharmoniske Orkester sin strømmetjeneste Bergenphilive.no fremdeles er døgnåpen, gratis og breddfull av flott musikk.

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester
Andre populære arrangementer