Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Smokie

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)470,-

Smokie turnerer i Norge også i 2019! Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If You Think You Know How To Love Me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living Next Door To Alice».

De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to.   

Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden. Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Før konserten kjører vi vorspiel i Røverstaden fra kl 18:00. Selveste Erik Valebrokk stiller som DJ og setter stemningen før konserten. Pizzeriaen med byens beste pizza er åpen! www.roverstaden.no
Det er gratis entré og dette er den perfekte opplading til konserten kl 19:30!

Velkommen!
Andre populære arrangementer