Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Smokie

(flyttet fra 18.09.20 til 17.09.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)515,-

Kjære publikum,

På grunn av Covid-19 og restriksjonene omkring dette blir vi nødt til å avlyse konserten med Smokie som skulle funnet sted i Oslo konserthus den 18. september 2020.

Vi har heldigvis funnet nye dato til neste år: 17. september 2021.

Billetter kjøpt til konserten høsten 2020 er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å fylle ut kontaktskjema her: kontaktskjema. Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Refunderingsfrist: 25. september 2020 NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

The concert with Smokie in Oslo Konserthus is rescheduled until September 17, 2021, due to the coronavirus pandemic. Your tickets are valid on September 17, 2021.

You may refund your tickets HERE: kontaktskjema. before September 25, 2020.


Smokie turnerer Norge i 2020! De spiller på alle de flotteste arenaene og selger billetter som bare juling. Smokie er det evig populære bandet som slo gjennom med låten «If You Think You Know How to Love Me» i 1975. Året etter kom megahiten «Living Next Door to Alice» som ble liggende i hele 33 uker på VG-listen, lengre enn Beatles! Smokie fortsatte å levere store slagere som "Lay Back in the Arms of Someone" og "Have You Ever Seen the Rain" til langt ut på 90-tallet. Siden den gang har Smokie beholdt sin popularitet i Norge, og bandet vender tilbake med jevne mellomrom for å tilfredstille den trofaste fansen. Smokie har solgt nesten to millioner plater bare i Norge. Det er derfor ingen tvil om at bandet har overvekt i bagasjen av gode, gamle låter som skal spilles for et engasjert publikum også i 2020!

Andre populære arrangementer