Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

"Thank U"

- en hyllest til Alanis Morissette

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Ordinær 350,-Barn u/16 år 250,-

Konserten er flyttet fra 29. januar 2021 til 19. mars 2021.
Kjøpte billetter er gyldige til den 19. mars 2021.

Hvis den nye konsertdatoen ikke passer kan kjøpte billetter refunderes ved å bruke dette kontaktskjemaet med relevante detaljer senest 10. januar 2021.THANK U


Dette er rett og slett en hyllest til Alanis Morissette

Hennes tekster er ujålete og låtene inspirerer og motiverer mange. Hun er en poet, og treffer mange. Det første albumet hennes solgte i 20 millioner eksemplarer !

Alanis sin musikk er i vinden om dagen, nå med egen Broadway musikal Jagged little pill, og ikke nok med det, hun er også på verdensturne i 2020, etter veldig mange år hjemme.

Låtskriver og artist Hege Saugstad har latt seg inspirere av denne kvinnen i mange år, og har lenge hatt et ønske om å lage en konsertforestilling. Sist Hege sang på Konserthuset var det med Kjell Karlsens orkester, live sending på Nrk. Hun er kjent for å synge mange sjangere, men startet sangkarrieren sin med jazz.

Med et fantastisk band i ryggen blir dette en veldig bra kveld i lille sal.
Musikere: Sara Elise Forsell, kor, Sindre Dypvikstrand, gitar/kor, Eivind Ystrøm Petersen, gitar, Tom Rønningsveen, tangenter, Rodrigo Villagra, Brage Saugstad Thøgersen, trommer, Frank Rune Johansen, trommer.


Varmt velkommen


Andre populære arrangementer