Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

The Ballad of John and Paul

- historien om The Beatles - (konsertene er flyttet)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)495,-

The Ballad of John and Paul - historien om The Beatles.

(konsertene er flyttet)


Kjøpte billetter er gyldig til de nye konsertdatoene
Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved å fylle ut kontaktskjema her

kontaktskjema

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: 10. august 2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.Velkommen til en forestilling med tilbakeblikk på hele karrieren til The Beatles, der vi fokuserer på Lennon/McCartney-samarbeidet, og spiller de beste og de viktigste låtene de laget – samt noen av dem de skrev til hverandre etterpå.

Forestillingene "It Was Fifty Years Ago Today – Alt fra The Beatles" har siden 2013 vært igjennom samtlige av The Beatles’ utgitte låter, i syv unike forestillinger over syv år, og det er vi veldig stolte av. Nå oppsummerer vi, og lager en forestilling med utgangspunkt i bruddet fra 1970, og vender oss om og ser nærmere på det vennskapet og det musikalske partnerskapet John Lennon og Paul McCartney hadde.

10. april 1970 sender Paul McCartney ut en pressemelding om at han gir ut soloplate, og at Lennon/McCartney-samarbeidet er over. John Lennon hevdet senere, at han ga partneren sparken fra supergruppen. Dette betyr uansett at The Beatles effektivt oppløses, og at vennskapene som har holdt bandet sammen, går over i offentlig krangling og rettssaker dem imellom. Bandet har ennå ikke gitt ut «Let It Be»-albumet, og ingen av dem har rukket å bli 30 før bandet blir oppløst

Hvor fikk The Beatles sin kreativitet og den enorme produktiviteten fra? Ingen band har før eller siden vært i nærheten av å kunne sammenlignes med The Fab Four. Hvor viktig var det kreative samarbeidet, og ikke minst rivaliseringen, mellom Lennon og McCartney? Hvor like/ulike var de egentlig?

I sentrum av alle spørsmålene står den enorme sangskatten som de etterlot seg. De klarte kunststykket å være ledende på hitlistene samtidig som de skapte nye musikalske uttrykk innenfor pop/rock.

Velkommen!

Andre populære arrangementer