Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

The Real Group - flyttet til 21. september

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)450,-

Flyttet

Konserten med The Real Group som skulle vært avholdt i Oslo Konserthus den 15. mars, er flyttet til mandag den 21. september 2020

Kjøpte billetter til den 15. mars er gyldige og brukes til den nye konserten den 21. september.

The Real Group sender publikum denne hilsenen:

Med anledning av Corona-virusets spridning har vi i The Real Group och alla lokala arrangörer kommit överens om att vi tyvärr måste ställa in våra konserter i Norge under mars månad. Vi är såklart väldigt besvikna över detta, men tänker också att vi alla måste ta vårt medmänskliga ansvar för att begränsa virusets fortsatta spridning.

Vær oppmerksom på at billettluken i Oslo Konserthuse erfor tiden stengt, men vi kan nås via epost: billetter@okh.no
Den verdensberømte vokalgruppen The Real Group er klar for ny Norgesturne. Den svenske gruppen som har holdt det gående i mer enn trettifem år, har et stor marked utenom Sveriges grenser. I løpet av 2019 har gruppen blant annet hatt konserter i USA, Japan og Kina. Nå ønsker gruppen å gjøre mer klimavennlige turneer og skal ta toget rundt til de ulike konsertstedene, så langt det går.

«Vi er som alle andre bekymret for klimatrusselen og vil gjøre vår del for å minske vårt klimaavtrykk ved å ta toget til våre konserter i Norge. Dessuten er det jo en fin reisemåte. Vi vil gjerne være god forbilder i et langt perspektiv og bidra på en god måte".

The Real Group er en svensk banebrytende vokalgruppe som har vært aktiv i mer enn 35 år. Gruppen holder over 80 konserter hvert år og er etablert og respektert verden over. Ikke bare for å skape varierte, lekne og oppfinnsomme arrangementer, men også for sitt varme og flotte originalmateriale som settes pris på uavhengig av alder, kjønn eller nasjonalitet. Med stemmene som eneste instrument har The Real Group skapt et eget musikalsk utrykk i området mellom jazz, pop og svensk kormusikk.

The Real Group består av sangerne Anders Edenroth, Emma Nilsdottir, Janis Strazdins, Anton Forsberg og Lisa Östergren.


Andre populære arrangementer