Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

The Real Group

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)450,-

Den verdensberømte vokalgruppen The Real Group er klar for ny Norgesturne. Den svenske gruppen som har holdt det gående i mer enn trettifem år, har et stor marked utenom Sveriges grenser. I løpet av 2019 har gruppen blant annet hatt konserter i USA, Japan og Kina. Nå ønsker gruppen å gjøre mer klimavennlige turneer og skal ta toget rundt til de ulike konsertstedene, så langt det går.

«Vi er som alle andre bekymret for klimatrusselen og vil gjøre vår del for å minske vårt klimaavtrykk ved å ta toget til våre konserter i Norge. Dessuten er det jo en fin reisemåte. Vi vil gjerne være god forbilder i et langt perspektiv og bidra på en god måte. Men vi skal ikke bare gjøre en innsats for miljøet, vi forbereder oss også til å ta imot vår nye baryton Anton Forsberg, som i løpet av våren 2020 skal erstatte Morten Winther» sier gruppen i en kommentar til vårturneen.

The Real Group er en svensk banebrytende vokalgruppe som har vært aktiv i mer enn 35 år. Gruppen holder over 80 konserter hvert år og er etablert og respektert verden over. Ikke bare for å skape varierte, lekne og oppfinnsomme arrangementer, men også for sitt varme og flotte originalmateriale som settes pris på uavhengig av alder, kjønn eller nasjonalitet. Med stemmene som eneste instrument har The Real Group skapt et eget musikalsk utrykk i området mellom jazz, pop og svensk kormusikk.

The Real Group består av sangerne Anders Edenroth, Emma Nilsdottir, Janis Strazdins, Anton Forsberg og Lisa Östergren.


Andre populære arrangementer