Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

The Greatest Love of All

Starring Belinda Davids

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)525,-

Flyttet fra 2.5.21 til 26.4.22

Kjære publikum,

De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av COVID-19, gjør at vi dessverre nok en gang må flytte "The Greatest Love of All" . Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer.

Ny dato for «The Greatest Love of All» er nå 26. April 2022, kl. 19:30.

Billetter kjøpt til opprinnelig konsert er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Alt godt, vennlig hilsen oss i Stageway


Refunderingsfrist: 14. februar 2021

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.


The Greatest Love of All starring Belinda Davids

A tribute to Whitney Houston. Ingen tilknytning til Whitney Houston Estate.

Whitney Houstons musikalske arv lever videre i denne kritikerroste forestillingen, beskrevet som «mind-blowingly spot on». Med fullt band og dansere bak seg, fremfører Belinda Davis over to timer av Whitney Houstons største hits. La deg fascinere av Davis og hennes hyllest til en av verdens mest anerkjente sangere.

I denne spektakulære produksjonen må du klype deg i armen både en og to ganger for å forsikre deg om at du ikke ser syner. Davis har nemlig en stemmeprakt og en tilstedeværelse som ligger tett opp mot pop-divaens egen. I tillegg er Houston hennes personlige idol, og hennes opprinnelige inspirasjon til å satse på musikken.

«I want people to come and remember Whitney when she was at the top of her game and when she was fabulous»

Showet har turnert verden over i seks år, med utsolgte forestillinger i USA, Canada, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika. Med hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didn’t We Almost Have It All og I’m Every Woman, vitner alt om at dette blir en uforglemmelig kveld i Oslo Konserthus.

Andre populære arrangementer