Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

The Greatest Love of All

Starring Belinda Davids (flyttet til 02.05.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)530,-

Konserten er flyttet fra 21. mars til 2. mai 2021

Kjære publikum,

De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av COVID-19, gjør at vi dessverre må flytte "The Greatest Love of All" . Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer.

Billetter kjøpt til opprinnelig konsert er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 14. mai 2020

Alt godt, vennlig hilsen oss i Stageway


Om ny dato ikke passer kan du få refundert billettene ved
å fylle ut kontaktskjema her kontaktskjema

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: 14.mai 2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.The Greatest Love of All starring Belinda Davids

A tribute to Whitney Houston. Ingen tilknytning til Whitney Houston Estate.


Whitney Houstons musikalske arv lever videre i denne kritikerroste forestillingen, beskrevet som «mind-blowingly spot on». Med fullt band og dansere bak seg, fremfører Belinda Davis over to timer av Whitney Houstons største hits. La deg fascinere av Davis og hennes hyllest til en av verdens mest anerkjente sangere.

I denne spektakulære produksjonen må du klype deg i armen både en og to ganger for å forsikre deg om at du ikke ser syner. Davis har nemlig en stemmeprakt og en tilstedeværelse som ligger tett opp mot pop-divaens egen. I tillegg er Houston hennes personlige idol, og hennes opprinnelige inspirasjon til å satse på musikken.

«I want people to come and remember Whitney when she was at the top of her game and when she was fabulous»

Showet har turnert verden over i seks år, med utsolgte forestillinger i USA, Canada, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika. Med hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didn’t We Almost Have It All og I’m Every Woman, vitner alt om at dette blir en uforglemmelig kveld i Oslo Konserthus.

Andre populære arrangementer