Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

In Memory of Elvis

Viva Las Vegas (flyttet fra 16.08.20 til 11.09.21)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)Gold. Rad 1-4 680,-Ordinær 525,-Aftenpostens A-kort 455,-

Med bakgrunn i korona krisen, med de begrensinger som er satt i forhold til større arrangementer, er konserten ”In Memory of Elvis – Viva Las Vegas” utsatt. Konserten skulle opprinnelig blitt avviklet 16. august – den er nå utsatt til lørdag 11. september 2021.

Billetter kjøpt til opprinnelige forestilling er gyldige til ny oppsatt dato. Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter.

Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 5. juli 2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke.

Postponed until september 11, 2021


IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS

NY HYLLEST TIL ELVIS

The FAB, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere!

Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years. Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA!

Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana.

Vi vil ikke låse oss fast til ”Las Vegas”, men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

THE FAB

Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag er dette etablert som trioen sitt navn. Mange tror dette er en forkortelse for ”Faboulous” (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale. Dette lever de godt med, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn.

SUKSESSEN FORTSETTER – INN DET 6. ÅRET!

Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 er det spilt over 300 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner, sist over 120 Gospel-konserter. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon så langt – det forplikter jo når publikum inviteres med til vår tolkning av Las Vegas!

Andre populære arrangementer