Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -

Servering

Mat/drikke/event

Velkommen til gode matopplevelser

Mat og drikke i Oslo Konserthus leveres av Fursetgruppen. Vi tilbyr servering før alle konserter og arrangementer i Oslo Konserthus.

I tillegg tilbyr vi alt fra pausebevertning med enkel bespisning til større menyer for konferanser og mottagelser. «Restaurantkvalitet» er ikke en bonus, men standard på alle våre arrangement og tilstelninger. Vi skreddersyr arrangementer til dine behov. Enten dere teller 20 eller 1.400, så er målsettingen alltid den samme: skape smakfulle øyeblikk med det lille ekstra.

Ta kontakt for tilbud og menyforslag. Vi ser frem til å imøtekomme dine ønsker for ditt neste arrangement!

Hilsen Kjøkkenteamet

Pausebevertning

Vi kan tilby herlige småsnacks og drikke i pause(ne). Husk å forhåndsbestille innen kl 12.00 samme dag, så unngår du kø. Du vil motta en bekreftelse på e-post som fremvises ved henting.

Er dere en bedrift eller vennegjeng? Da kan vi ta dere imot for lukket pausebevertning i A-spiss, et hyggelig lokale med plass til 20-80 personer. Her kan vi også tilby enkle mottagelser og lukkede selskap for deg og din gruppe.

Konferanse/seminarer/kurs/event

Ved konferanser og seminarer i Lillesal serverer vi alt fra enkel frokost til lunsjtallerkener eller store lunsjbuffeter i Glasshuset. Ved større konferanser kan vi også tilby stående servering i våre flotte foajelokaler.

Våre barer

Vi har tre barer på Oslo Konserthus:

  • Minibaren i billettluken
  • Bar 1. etasje
  • Bar 2. etasje

Minibaren åpner 1t før dørene til konsertlokalet åpner. Barene i 1. og 2. etasje åpner en time før forestilling. I tillegg åpnes den fjerde baren i Glasshuset i pausen. Her finner du også din forhåndsbestilte pausebevertning. Velkommen!

Mottagelse i Glasshuset

Glasshuset er et populært lokale i Oslo Konserthus for mottagelser på dagtid og kveld for større grupper. Her tilbyr vi stående mottagelser, sittende middager, arrangementer med konferansier og skjermer og nettverkstreff/mingling. For booking av lokale, scene og tilleggstjenester, ta kontakt her.

For spørsmål om mat & drikke til ditt arrangement, ta kontakt med restaurantdrift

Kontaktperson servering

Restaurantdrift

Fursetgruppen

+4723113150